F. Lorcu And B. ACAR BOLAT, "Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.9, no.1, pp.71-85, 2012
Lorcu, F. And ACAR BOLAT, B. 2012. Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.9, no.1 , 71-85.
Lorcu, F., & ACAR BOLAT, B., (2012). Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.9, no.1, 71-85.
Lorcu, Fatma, And Bilge ACAR BOLAT. "Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.9, no.1, 71-85, 2012
Lorcu, Fatma And ACAR BOLAT, Bilge A. . "Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.9, no.1, pp.71-85, 2012
Lorcu, F. And ACAR BOLAT, B. (2012) . "Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.9, no.1, pp.71-85.
@article{article, author={Fatma Lorcu And author={Bilge ACAR BOLAT}, title={Edirne İlinde Kırmızı Et Tüketim Tercihlerinin İncelenmes}, journal={Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2012, pages={71-85} }