R. KAHRAMAN, "Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.," Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.3, no.5, pp.19-31, 2004
KAHRAMAN, R. 2004. Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.. Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.3, no.5 , 19-31.
KAHRAMAN, R., (2004). Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.. Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.3, no.5, 19-31.
KAHRAMAN, Recep. "Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.," Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.3, no.5, 19-31, 2004
KAHRAMAN, Recep. "Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.." Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.3, no.5, pp.19-31, 2004
KAHRAMAN, R. (2004) . "Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.." Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg., , vol.3, no.5, pp.19-31.
@article{article, author={Recep KAHRAMAN}, title={Yumurta tavuklarında farklı yağ asiti kaynaklarının yumurta verimi ve kalitesine etkisi.}, journal={Gıda ve Yem Bilimi – Teknolojisi Derg.,}, year=2004, pages={19-31} }