A. Yılmaz And H. Tanrıverdi, "Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü," Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS , vol.5, no.3, pp.32-52, 2017
Yılmaz, A. And Tanrıverdi, H. 2017. Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü. Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS , vol.5, no.3 , 32-52.
Yılmaz, A., & Tanrıverdi, H., (2017). Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü. Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS , vol.5, no.3, 32-52.
Yılmaz, Arif, And Haluk TANRIVERDİ. "Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü," Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS , vol.5, no.3, 32-52, 2017
Yılmaz, Arif And Tanrıverdi, Haluk. "Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü." Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS , vol.5, no.3, pp.32-52, 2017
Yılmaz, A. And Tanrıverdi, H. (2017) . "Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü." Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS , vol.5, no.3, pp.32-52.
@article{article, author={Arif Yılmaz And author={Haluk TANRIVERDİ}, title={Aşçıların Örgütsel Destek Algısının İş Performansı Üzerine Etkisinde İş Ortamı Niteliğinin Aracılık Rolü}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies-JOTAGS}, year=2017, pages={32-52} }