G. TİMUR Et Al. , "Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi," İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.63-81, 2011
TİMUR, G. Et Al. 2011. Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2 , 63-81.
TİMUR, G., YARDIMCI, R. E., ÜRKÜ, Ç., & ÇANAK, Ö., (2011). Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, 63-81.
TİMUR, Gülşen Et Al. "Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi," İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, 63-81, 2011
TİMUR, Gülşen Et Al. "Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi." İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.63-81, 2011
TİMUR, G. Et Al. (2011) . "Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi." İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.63-81.
@article{article, author={Gülşen TİMUR Et Al. }, title={Marmara Bölgesi Kültür Alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss, L.) Lactococcosis’in Bakteriyolojik ve Histopatolojik Metodlarla Teşhisi}, journal={İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Dergisi}, year=2011, pages={63-81} }