H. Doğruyol And Ö. Özden, "Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.291, 2015
Doğruyol, H. And Özden, Ö. 2015. Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 291.
Doğruyol, H., & Özden, Ö., (2015). Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.291). İzmir, Turkey
Doğruyol, Hande, And Özkan ÖZDEN. "Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015
Doğruyol, Hande D. And Özden, Özkan. "Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.291, 2015
Doğruyol, H. And Özden, Ö. (2015) . "Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.291.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hande DOĞRUYOL BAYAR And author={Özkan ÖZDEN}, title={Karadeniz Bölgesine Has Geleneksel Hamsi Yemeklerinin Tüketime Hazır Ürün Olarak Değerlendirilmesi}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={291} }