H. Uran Et Al. , "Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma)," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.575-576, 2012
Uran, H. Et Al. 2012. Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma). 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 575-576.
Uran, H., AKSU, F., Yılmaz, İ., & Varlık, C., (2012). Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma) . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.575-576). Konya, Turkey
Uran, Harun Et Al. "Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma)," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Uran, Harun Et Al. "Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma)." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.575-576, 2012
Uran, H. Et Al. (2012) . "Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma)." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.575-576.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Harun Uran Et Al. }, title={Geleneksel Bir Trakya Lezzeti : Cizleme(Mayalı Akıtma)}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={575-576} }