A. ÇALIŞKAN, "Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi," SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ , Kırklareli, Turkey, pp.1-20, 2016
ÇALIŞKAN, A. 2016. Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi. SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ , (Kırklareli, Turkey), 1-20.
ÇALIŞKAN, A., (2016). Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi . SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ (pp.1-20). Kırklareli, Turkey
ÇALIŞKAN, Adil. "Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi," SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ, Kırklareli, Turkey, 2016
ÇALIŞKAN, Adil. "Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi." SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ , Kırklareli, Turkey, pp.1-20, 2016
ÇALIŞKAN, A. (2016) . "Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi." SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ , Kırklareli, Turkey, pp.1-20.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Adil ÇALIŞKAN}, title={Kayının Tohum özellikleri ve Doğal Gençleştirmesi}, congress name={SİLVİKÜLTÜR EĞİTİM SENİNERİ}, city={Kırklareli}, country={Turkey}, year={2016}, pages={1-20} }