S. MOL TOKAY, "Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.25, pp.23-28, 2006
MOL TOKAY, S. 2006. Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.25 , 23-28.
MOL TOKAY, S., (2006). Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.25, 23-28.
MOL TOKAY, Sühendan. "Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız," ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.25, 23-28, 2006
MOL TOKAY, Sühendan M. . "Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.25, pp.23-28, 2006
MOL TOKAY, S. (2006) . "Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız." ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , no.25, pp.23-28.
@article{article, author={Sühendan MOL TOKAY}, title={Çiğ Balık (Sushi) ve Sağlığımız}, journal={ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2006, pages={23-28} }