A. AYDIN Et Al. , "Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması," 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , vol.1, no.1, Van, Turkey, pp.51-52, 2015
AYDIN, A. Et Al. 2015. Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması. 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Van, Turkey), 51-52.
AYDIN, A., Sudağıdan, M., & COBAN, A., (2015). Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması . 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.51-52). Van, Turkey
AYDIN, Ali, Mert Sudağıdan, And Aysen COBAN. "Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması," 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Turkey, 2015
AYDIN, Ali Et Al. "Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması." 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Turkey, pp.51-52, 2015
AYDIN, A. Sudağıdan, M. And COBAN, A. (2015) . "Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması." 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Van, Turkey, pp.51-52.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ali AYDIN Et Al. }, title={Tavuk Etlerinde Psikrofilik Proteolitik ve Lipolitik Özellikteki Bakterilerin Araştırılması}, congress name={6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2015}, pages={51-52} }