G. F. Ü. ŞENGÖR And Z. CEYLAN, "Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi," II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , Isparta, Turkey, pp.99-100, 2015
ŞENGÖR, G. F. Ü. And CEYLAN, Z. 2015. Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi. II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , (Isparta, Turkey), 99-100.
ŞENGÖR, G. F. Ü., & CEYLAN, Z., (2015). Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi . II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu (pp.99-100). Isparta, Turkey
ŞENGÖR, Gülgün, And Zafer CEYLAN. "Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi," II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu, Isparta, Turkey, 2015
ŞENGÖR, Gülgün F. And CEYLAN, Zafer. "Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi." II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , Isparta, Turkey, pp.99-100, 2015
ŞENGÖR, G. F. Ü. And CEYLAN, Z. (2015) . "Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi." II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu , Isparta, Turkey, pp.99-100.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR And author={Zafer CEYLAN}, title={Türk Mutfağı'nda Su Ürünlerinin Yeri ve Önemi}, congress name={II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2015}, pages={99-100} }