H. YARDİBİ Et Al. , "Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’," J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv , vol.39, no.1, pp.93-100, 2013
YARDİBİ, H. Et Al. 2013. Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’. J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv , vol.39, no.1 , 93-100.
YARDİBİ, H., GÜREL, A., TÜRKAY HOŞTÜRK, G., Özyoğurtçu, H., & Yardibi, M. E., (2013). Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’. J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv , vol.39, no.1, 93-100.
YARDİBİ, Hasret Et Al. "Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’," J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv , vol.39, no.1, 93-100, 2013
YARDİBİ, Hasret Et Al. "Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’." J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv , vol.39, no.1, pp.93-100, 2013
YARDİBİ, H. Et Al. (2013) . "Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’." J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv , vol.39, no.1, pp.93-100.
@article{article, author={Hasret YARDİBİ Et Al. }, title={Etlik Piliç (Broiler) Rasyonlarına İki Farklı Dozda 25-OH D3 (HyD) Eklenmesinin, Kemik Gelişimi Üzerine Etkisi’’}, journal={J. Fac. Vet. Med. İstanbul Üniv}, year=2013, pages={93-100} }