F. ERYILMAZ PEHLİVAN, "Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması," 1. Ulusal Botanik Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2014
ERYILMAZ PEHLİVAN, F. 2014. Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması. 1. Ulusal Botanik Kongresi , (Antalya, Turkey), 1.
ERYILMAZ PEHLİVAN, F., (2014). Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması . 1. Ulusal Botanik Kongresi (pp.1). Antalya, Turkey
ERYILMAZ PEHLİVAN, Fadime. "Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması," 1. Ulusal Botanik Kongresi, Antalya, Turkey, 2014
ERYILMAZ PEHLİVAN, Fadime E. . "Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması." 1. Ulusal Botanik Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2014
ERYILMAZ PEHLİVAN, F. (2014) . "Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması." 1. Ulusal Botanik Kongresi , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fadime ERYILMAZ PEHLİVAN}, title={Beyaz, Sarı ve Kırmızı Kuru Soğanın Antioksidan Özellikleri Bakımından Karşılaştırılması}, congress name={1. Ulusal Botanik Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2014}, pages={1} }