N. Topcuoğlu Et Al. , "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi," ANKEM DERGİSİ , vol.25, no.4, pp.220-226, 2011
Topcuoğlu, N. Et Al. 2011. Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi. ANKEM DERGİSİ , vol.25, no.4 , 220-226.
Topcuoğlu, N., ÇİFTÇİ, S., KESKİN, F., & Külekci, G., (2011). Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi. ANKEM DERGİSİ , vol.25, no.4, 220-226.
Topcuoğlu, Nursen Et Al. "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi," ANKEM DERGİSİ , vol.25, no.4, 220-226, 2011
Topcuoğlu, Nursen Et Al. "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi." ANKEM DERGİSİ , vol.25, no.4, pp.220-226, 2011
Topcuoğlu, N. Et Al. (2011) . "Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi." ANKEM DERGİSİ , vol.25, no.4, pp.220-226.
@article{article, author={Nursen Topcuoğlu Et Al. }, title={Ksilitollü sakız çiğnemenin çürük Yapıcı mikroorganizmalara etkisi}, journal={ANKEM DERGİSİ}, year=2011, pages={220-226} }