D. Üçok Alakavuk Et Al. , "Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, pp.186, 2009
Üçok Alakavuk, D. Et Al. 2009. Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi. XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Rize, Turkey), 186.
Üçok Alakavuk, D., Tosun, Ş. Y., Ulusoy, Ş., & Erkan, N., (2009). Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi . XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.186). Rize, Turkey
Üçok Alakavuk, Didem Et Al. "Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Turkey, 2009
Üçok Alakavuk, Didem Et Al. "Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, pp.186, 2009
Üçok Alakavuk, D. Et Al. (2009) . "Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Rize, Turkey, p.186.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Didem ÜÇOK Et Al. }, title={Soğukta Depolanan Pişirilmiş Balıkların Raf Ömrü Üzerine Isıtma İşleminin Etkisi}, congress name={XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={186} }