M. E. ERKAN Et Al. , "İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.," 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu. , Mersin, Turkey, pp.357, 2005
ERKAN, M. E. Et Al. 2005. İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.. 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu. , (Mersin, Turkey), 357.
ERKAN, M. E., AKSU, H., & VURAL, A., (2005). İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma. . 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu. (pp.357). Mersin, Turkey
ERKAN, Mehmet, Harun AKSU, And Aydın VURAL. "İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.," 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu., Mersin, Turkey, 2005
ERKAN, Mehmet E. Et Al. "İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.." 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu. , Mersin, Turkey, pp.357, 2005
ERKAN, M. E. AKSU, H. And VURAL, A. (2005) . "İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.." 4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu. , Mersin, Turkey, p.357.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Emin ERKAN Et Al. }, title={İstanbul’da tüketime sunulan lorların mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma.}, congress name={4.Ulusal Sindirim Yolu İle Bulaşan İnfeksiyonlar Simpozyumu.}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2005}, pages={357} }