K. E. BOL Et Al. , "Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.2, pp.412-420, 2022
BOL, K. E. Et Al. 2022. Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.2 , 412-420.
BOL, K. E., KIZILIRMAK, İ., & YUMUK, Y., (2022). Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.2, 412-420.
BOL, KADİR, İsmail KIZILIRMAK, And YURDANUR YUMUK. "Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.2, 412-420, 2022
BOL, KADİR E. Et Al. "Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.2, pp.412-420, 2022
BOL, K. E. KIZILIRMAK, İ. And YUMUK, Y. (2022) . "Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.6, no.2, pp.412-420.
@article{article, author={KADİR ERDEM BOL Et Al. }, title={Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2022, pages={412-420} }