Ö. Özden Et Al. , "Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi," 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , Antalya, Turkey, pp.819-820, 2019
Özden, Ö. Et Al. 2019. Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi. 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , (Antalya, Turkey), 819-820.
Özden, Ö., Erkan, N., & Can, İ., (2019). Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi . 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi (pp.819-820). Antalya, Turkey
Özden, Özkan, Nuray ERKAN ÖZDEN, And İdil CAN TUNÇELLİ. "Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi," 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi, Antalya, Turkey, 2019
Özden, Özkan Et Al. "Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi." 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , Antalya, Turkey, pp.819-820, 2019
Özden, Ö. Erkan, N. And Can, İ. (2019) . "Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi." 3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi , Antalya, Turkey, pp.819-820.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özkan ÖZDEN Et Al. }, title={Gıda Takviyesi Olarak Omega-3 Preparatlarının İçerik Değerlendirilmesi}, congress name={3. Uluslararası Su ve Sağlık Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2019}, pages={819-820} }