G. F. Ü. ŞENGÖR Et Al. , "Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.372, 2015
ŞENGÖR, G. F. Ü. Et Al. 2015. Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 372.
ŞENGÖR, G. F. Ü., CEYLAN, Z., & KORUCU, F., (2015). Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.372). İzmir, Turkey
ŞENGÖR, Gülgün, Zafer CEYLAN, And Fatma KORUCU. "Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015
ŞENGÖR, Gülgün F. Et Al. "Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.372, 2015
ŞENGÖR, G. F. Ü. CEYLAN, Z. And KORUCU, F. (2015) . "Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.372.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma ŞENGÖR Et Al. }, title={Su Ürünlerinde Moleküler Gastronomi Uygulamaları}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={372} }