E. KESKİN Et Al. , "KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI," 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU , Denizli, Turkey, pp.450-460, 2020
KESKİN, E. Et Al. 2020. KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI. 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU , (Denizli, Turkey), 450-460.
KESKİN, E., KIZILIRMAK, İ., & SAMATOVA, G., (2020). KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI . 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU (pp.450-460). Denizli, Turkey
KESKİN, EMİNE, İsmail KIZILIRMAK, And GÜLMİRA SAMATOVA. "KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI," 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU, Denizli, Turkey, 2020
KESKİN, EMİNE Et Al. "KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI." 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU , Denizli, Turkey, pp.450-460, 2020
KESKİN, E. KIZILIRMAK, İ. And SAMATOVA, G. (2020) . "KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI." 6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU , Denizli, Turkey, pp.450-460.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE KESKİN Et Al. }, title={KIRGIZİSTAN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BENZERLİKLERİN BELİRLENEREK ORTAK MENÜLERİN OLUŞTURULMASI}, congress name={6. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2020}, pages={450-460} }