M. N. Güngörür And S. MOL TOKAY, "Bir Gıda Olarak Midye," Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, pp.119-127, 2019
Güngörür, M. N. And MOL TOKAY, S. 2019. Bir Gıda Olarak Midye. Aydın Gastronomy , vol.3, no.2 , 119-127.
Güngörür, M. N., & MOL TOKAY, S., (2019). Bir Gıda Olarak Midye. Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, 119-127.
Güngörür, Mehmet, And Sühendan MOL TOKAY. "Bir Gıda Olarak Midye," Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, 119-127, 2019
Güngörür, Mehmet N. And MOL TOKAY, Sühendan M. . "Bir Gıda Olarak Midye." Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, pp.119-127, 2019
Güngörür, M. N. And MOL TOKAY, S. (2019) . "Bir Gıda Olarak Midye." Aydın Gastronomy , vol.3, no.2, pp.119-127.
@article{article, author={Mehmet Nezir Güngörür And author={Sühendan MOL TOKAY}, title={Bir Gıda Olarak Midye}, journal={Aydın Gastronomy}, year=2019, pages={119-127} }