K. GÜÇLÜ Et Al. , "Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi," 26. Ulusal Kimya Kongresi , Muğla, Turkey, pp.106, 2012
GÜÇLÜ, K. Et Al. 2012. Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi. 26. Ulusal Kimya Kongresi , (Muğla, Turkey), 106.
GÜÇLÜ, K., ÖZYÜREK, M., Kars, Ö., & APAK, M. R., (2012). Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi . 26. Ulusal Kimya Kongresi (pp.106). Muğla, Turkey
GÜÇLÜ, Kubilay Et Al. "Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi," 26. Ulusal Kimya Kongresi, Muğla, Turkey, 2012
GÜÇLÜ, Kubilay Et Al. "Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi." 26. Ulusal Kimya Kongresi , Muğla, Turkey, pp.106, 2012
GÜÇLÜ, K. Et Al. (2012) . "Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi." 26. Ulusal Kimya Kongresi , Muğla, Turkey, p.106.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kubilay GÜÇLÜ Et Al. }, title={Bazı Taze ve Dondurulmuş Meyvelerin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi}, congress name={26. Ulusal Kimya Kongresi}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2012}, pages={106} }