T. ÇETİNKAYA And Z. CEYLAN, "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.17, pp.982-988, 2019
ÇETİNKAYA, T. And CEYLAN, Z. 2019. Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.17 , 982-988.
ÇETİNKAYA, T., & CEYLAN, Z., (2019). Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.17, 982-988.
ÇETİNKAYA, Turgay, And ZAFER CEYLAN. "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.17, 982-988, 2019
ÇETİNKAYA, Turgay And CEYLAN, ZAFER. "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.17, pp.982-988, 2019
ÇETİNKAYA, T. And CEYLAN, Z. (2019) . "Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.0, no.17, pp.982-988.
@article{article, author={Turgay ÇETİNKAYA And author={ZAFER CEYLAN}, title={Ambalajı Açıldıktan Sonra Buzdolabında Depolanan İki Farklı Tütsülenmiş Balık Ürününün Mikrobiyal Kalite Değişimlerinin Gözlenmesi}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2019, pages={982-988} }