G. F. Şengör, "Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi," In Denizden Gastronomiye , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.167-189.
Şengör, G. F. Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi. 2021. In Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, Ankara, 167-189.
Şengör, G. F., (2021). Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi. Denizden Gastronomiye (pp.167-189), Ankara: Detay Yayıncılık.
Şengör, Gülgün. "Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi." In Denizden Gastronomiye , 167-189. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
Şengör, Gülgün F. . "Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi." Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, 2021, pp.167-189.
Şengör, G. F. (2021) "Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi", Denizden Gastronomiye . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Gülgün Fatma ŞENGÖR}, chaptertitle={Sous vide Pişirilmiş Su Ürünleri ve Gastronomi}, booktitle={ Denizden Gastronomiye}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }