E. AKYÜZ Et Al. , "Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması," XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, pp.20, 2015
AKYÜZ, E. Et Al. 2015. Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması. XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi , (Elazığ, Turkey), 20.
AKYÜZ, E., Türkoğlu, S., SÖZGEN BAŞKAN, K., TÜTEM, E., & APAK, M. R., (2015). Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması . XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi (pp.20). Elazığ, Turkey
AKYÜZ, Esin Et Al. "Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması," XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi, Elazığ, Turkey, 2015
AKYÜZ, Esin Et Al. "Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması." XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, pp.20, 2015
AKYÜZ, E. Et Al. (2015) . "Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması." XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi , Elazığ, Turkey, p.20.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Esin AKYÜZ Et Al. }, title={Ham ve Olgun Kudret Narı ile Ticari Ürünlerinin Antioksidan Kapasitelerinin Karşılaştırılması}, congress name={XIV. Ulusal Spektroskopi Kongresi}, city={Elazığ}, country={Turkey}, year={2015}, pages={20} }