A. YILMAZ Et Al. , "Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması," 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.2, 2010
YILMAZ, A. Et Al. 2010. Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması. 2. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 2.
YILMAZ, A., BOSTAN, K., TURAN, N., MURATOĞLU, K., ALTAN, E., TAN, D., ... YILMAZ, H.(2010). Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması . 2. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.2). İstanbul, Turkey
YILMAZ, Aysun Et Al. "Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması," 2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2010
YILMAZ, Aysun Et Al. "Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.2, 2010
YILMAZ, A. Et Al. (2010) . "Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aysun YILMAZ Et Al. }, title={Tüketime hazır salata ve salata malzemelrinde Real-Time PCR ile Norovirus Genogrup I ve II varlığının araştırılması}, congress name={2. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2010}, pages={2} }