T. KAHRAMAN Et Al. , "Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.36, no.2, pp.25-31, 2010
KAHRAMAN, T. Et Al. 2010. Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.36, no.2 , 25-31.
KAHRAMAN, T., Bayraktaroğlu, A., Nassara, G. I., & AKSU, F., (2010). Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.36, no.2, 25-31.
KAHRAMAN, Tolga Et Al. "Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.," İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.36, no.2, 25-31, 2010
KAHRAMAN, Tolga Et Al. "Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.36, no.2, pp.25-31, 2010
KAHRAMAN, T. Et Al. (2010) . "Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.." İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.36, no.2, pp.25-31.
@article{article, author={Tolga KAHRAMAN Et Al. }, title={Bazı organik asitlerle yapılan marinasyon işleminin sığır eti kalitesi üzerine etkisi.}, journal={İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2010, pages={25-31} }