G. TİMUR Et Al. , "“Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.," İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg., , no.17, pp.43-54, 2004
TİMUR, G. Et Al. 2004. “Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.. İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg., , no.17 , 43-54.
TİMUR, G., Timur, M., AKAYLI, T., & Çamlıbel, U. R., (2004). “Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.. İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg., , no.17, 43-54.
TİMUR, Gülşen Et Al. "“Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.," İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg., , no.17, 43-54, 2004
TİMUR, Gülşen Et Al. "“Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.." İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg., , no.17, pp.43-54, 2004
TİMUR, G. Et Al. (2004) . "“Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.." İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg., , no.17, pp.43-54.
@article{article, author={Gülşen TİMUR Et Al. }, title={“Kültür Çipura (Sparus aurata) Balıklarında Oodiniasis ve Vibrio Ko–enfeksiyonu”.}, journal={İst. Üniv. Su Ürün. Fakültesi Su Ürün. Derg.,}, year=2004, pages={43-54} }