Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Balık Yağının Önemi

20. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Mersin, Turkey, 24 - 26 September 2019, pp.46

Çipura ve Levrek Balıklarının Et Kalitesine Farklı Ticarı Yemlerin ve Mevsimsel Değişimlerin Etkileri

V. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, Erzurum, Turkey, 6 - 07 September 2018, pp.23-24

The state of Turkish of Aquaculture

World Aquaculture Society, LACQUA16, Lima, Peru, 28 November - 01 December 2016, pp.24

Effects of different dietary lipid sources on fatty acid metabolism of juvenile rainbow trout

World Aquaculture Society, LACQUA16, Lima, Peru, 28 November - 01 December 2016, pp.326

Alternatif Yem Maddelerinin, Balık Eti Kalitesine Etkileri

IV. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, Adana, Turkey, 1 - 02 September 2016, pp.1-2

Effects of different dietary lipid sources on body fatty acid composition and gene expression of juvenile rainbow trout

World Aquaculture Society, FENACAM & LACQUA/SARA (WAS) '15, Fortaleza, Brazil, 16 - 19 November 2015, pp.60

Alternatif Bir Tür Olarak Yılan Balığı Yetiştiriciliği

II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyomu, Isparta, Turkey, 20 - 22 May 2015, pp.93-94

Hayvansal Protein Atıklarının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Kullanılması

III. Balık Besleme ve Yem Teknolojisi Çalıştayı, İzmir, Turkey, 4 - 05 September 2014

Effect of Fish Meal Replacement by Red Lentil Meal in Diets on Growth and Whole Body Amino Acid Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Cyprus (Kktc), 15 May - 17 April 2014, pp.77

Balıklarda Yağ Asidi Metabolizması

Faba 2013, Balıkçılık ve Akuatik Bilimler Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 30 April - 01 June 2013, pp.464-465

Adıyaman İli Su Ürünleri Potansiyelinin İlin Ekonomisindeki Yeri

Dördüncü Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Turkey, 1 - 04 April 2013, pp.103-115

Adıyaman İlinde Turizm ve Balıkçılık Entegrasyonunun Geliştirilmesi

Güneşe Yürümek, II. Ulusal Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Turkey, 1 - 04 April 2010, pp.427-436

Fatty acid profile of commercial starter feeds for marine fish in Turkey

XIII International Symposium on Fish Nutrition and Feeding, Brazil, 1 - 04 June 2008, pp.255

Marmara Bölgesindeki Gökkuşağı Alabalığı isletmelerinin Karlılıklarının İncelenmesi

XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Turkey, 1 - 04 September 2007, pp.99

Adıyaman İli’nin Su Ürünleri Potansiyeli ve İlin Ekonomik Kalkınmasına Etkisi

Medeniyetler Kavşağı Adıyaman Sempozyumu, Adıyaman, Turkey, 1 - 04 September 2006, pp.383-403

Çipura Balığı (Sparus aurata)’nın Vücut Kompozisyonuna Farklı Ticari Yemlerin Mevsimsel Etkisi

XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 1 - 04 September 2005, pp.140-142

Ağ Kafeslerde Kullanılan Yemlerin Çevreye Etkisinin Saptanmasında Uygulanan Bir Araştırma Yöntemi

Doğu Anadolu Bölgesi IV. Su Ürünleri Sempozyumu, Erzurum, Turkey, 1 - 04 September 2000, pp.783-798

Karadeniz Bölgesi’nde Kullanılan Akuakültür Yemleri Üzerine Bir Araştırma

Su Ürünleri Sempozyumu Sinop-2000, Sinop, Turkey, 1 - 04 September 2000, pp.155-164

Karadeniz Bölgesinde Akuakultur Potansiyeli ve Üretimi Etkileyen Faktörler

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Turkey, 1 - 04 September 1999, vol.1, pp.55-66

Türkiye'de Balık Yemi Üretimi

Doğu Anadolu Tarım Kongresi, Erzurum, Turkey, 1 - 04 September 1998, pp.1030-1038

Turkish Fish Feed Industry and Recent Developments

VIII. International Symposium on Nutrition and Feeding of Fish, Spain, 1 - 04 June 1998, pp.238-239

Effect of Dietary Supplementation with Soybean Oil, Sunflower Oil or Fish Oil on the Growth of Seabass (Dicentrarchus labrax L. 1758)

Proceedings of the Workshop of the CIHEAM Network on Technology of Aquaculture in the Mediterranean (TECAM), Turkey, 1 - 04 January 1997, pp.225-233

Books & Book Chapters

Lipids in Aquaculture

in: Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editor, Istanbul University Press, İstanbul, pp.215-227, 2024

Application of Imta Systems in Aquaculture

in: Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editor, Istanbul University Press, İstanbul, pp.411-427, 2024

Alternative Protein Sources in Aquafeeds

in: Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editor, Istanbul University Press, İstanbul, pp.179-213, 2024

Current Research in Fish Nutrition

in: Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editor, Istanbul University Press, İstanbul, pp.145-178, 2024

Developments of Turkish Aquaculture Industry

in: PRESENT-DAY TURKISH AQUACULTURE AND TRENDS IN INTERNATIONAL RESEARCH, Prof.Dr. Mustafa Yıldız and Prof.Dr. Süheyla Karataş, Editor, Istanbul University Press, İstanbul, pp.3-32, 2024

Broodstock Management and Nutrition in Aquaculture

in: Present-Day Turkish Aquaculture and Trends in International Research, Mustafa Yıldız,Süheyla Karataş, Editor, Istanbul University Press, İstanbul, pp.259-313, 2024

Kültür Sazanlarının Beslenmesi

in: Sazan Balığı Üretim Tekniği, Metin Timur, Editor, İstanbul Üniversitesi Basım Ve Yayınevi Müdürlüğü, İstanbul, pp.97-137, 2011

Marine Fish Feed and Feeding

in: Marine Aquaculture in Turkey, Candan, A., Karataş, S, Küçüktaş, H., Okumuş, İ., Editor, Aktif Print Center For Research Libraries (Crl), İstanbul, pp.89-98, 2007

Metrics

Publication

118

Citation (WoS)

453

H-Index (WoS)

12

Citation (Scopus)

500

H-Index (Scopus)

13

Citation (Scholar)

36

H-Index (Scholar)

3

Project

38

Thesis Advisory

13

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals