İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Bazı Geleneksel ve Ticari Fermente Gıdal...
Bazı Geleneksel ve Ticari Fermente Gıdalarda Bulunan Çeşitli Probiyotik Bakterilerin İzolasyonu ve Moleküler Tekniklerle Karakterizasyonu
ARDA E. Ş. N.
(Yürütücü),
KARAKAŞ S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2018 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Aralık 2018
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2019