İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Vegan kefir üretiminde yaban mersini (Va...
Vegan kefir üretiminde yaban mersini (Vaccinium myrtillus) ekstraktı kullanımının mikrobiyal komünite üzerindeki etkilerinin araştırılması
AYDIN S.
(Yürütücü),
AKTAŞ D. K.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2024
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Nisan 2023
Bitiş Tarihi:
Şubat 2024