İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Gıda Biyoteknolojisi için Mikrobiyal Enz...
Gıda Biyoteknolojisi için Mikrobiyal Enzimlerin Analizi ve Üreticilerinin Moleküler Karakterizasyonu
PALABIYIK B.
(Yürütücü),
KARTAL B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2020 - 2025
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Kasım 2020
Bitiş Tarihi:
Nisan 2025