İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Antimikrobiyal katkılı yenilebilir prote...
Antimikrobiyal katkılı yenilebilir protein filmlerin dumanlanmış balıkta kalite ve dayanım ömrüne etkisi
ERKAN ÖZDEN N.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2009 - 2013
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Araştırma Projesi
Başlama Tarihi:
Kasım 2009
Bitiş Tarihi:
Ocak 2013