DOĞANER DUMAN B., ÇALIŞKAN A. N., YÜKSEL B., DEMİRCİ E.
GIDA TEKNOLOJİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar), ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör, Efeakademi Yayınları, İstanbul, ss.7-29, 2024
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2024
-
Yayınevi:
Efeakademi Yayınları
-
Basıldığı Şehir:
İstanbul
-
Sayfa Sayıları:
ss.7-29
-
Editörler:
ÖZDEMİR SALİH, ÖZDEMİR CİHAT, ASLAN ÖMER FARUK, Editör
-
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet