İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Kalitenin korunmasında yeni tekniklerin ...
Kalitenin korunmasında yeni tekniklerin uygulanması
ERKAN N.
,
Dursun S.
Gıda Teknolojisi, cilt.13, sa.10, ss.78-84, 2009 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
13
Sayı:
10
Basım Tarihi:
2009
Dergi Adı:
Gıda Teknolojisi
Sayfa Sayıları:
ss.78-84
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet