Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde Yetiştirilen Farklı Genotipteki Koyunlara Ait Ham ve Mamul Deri Özelliklerinin Karşılaştırılması Olarak İncelenmesi. 2. Ham Derilerin Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması.


DAĞLIOĞLU S. , ARMUTAK A. , ÖZCAN M. , BÖLER S., AKIN H.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.27, no.2, ss.535-540, 2001 (Hakemli Üniversite Dergisi)

  • Cilt numarası: 27
  • Basım Tarihi: 2001
  • Dergi Adı: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
  • Sayfa Sayıları: ss.535-540