Gıda Olarak Tüketilen DenizÜrünlerindeki PolisiklikAromatik Hidrokarbonların(PAH) İnsan Sağlığı ÜzerinePotansiyel Etkileri


BALCIOĞLU E. B.

MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Doç.Dr. Gülden Başyiğit Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çifçi, Dr. Öğr. Üyesi, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.19-33, 2019

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2019
  • Yayınevi: Gece Akademi
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.19-33
  • Editörler: Doç.Dr. Gülden Başyiğit Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çifçi, Dr. Öğr. Üyesi, Editör
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Evet