Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi. (Some changes in anchovy marinades during production in different acid-salt concentrations and determination of shelf-life).


AKSU H. , ERKAN N., ÇOLAK H., VARLIK C., GÖKOĞLU N., UĞUR M.

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *, cilt.8, ss.86-90, 1997 (Hakemli Üniversite Dergisi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 8
  • Basım Tarihi: 1997
  • Dergi Adı: YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ *
  • Sayfa Sayıları: ss.86-90