Atıf İçin Kopyala
Akdeniz M., Yilmaz M. A., Ertas A., Yener I., Fırat M., Aydin F., ...Daha Fazla
Journal of Food Measurement and Characterization, cilt.14, sa.6, ss.3194-3205, 2020 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
14
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
2020
-
Doi Numarası:
10.1007/s11694-020-00562-6
-
Dergi Adı:
Journal of Food Measurement and Characterization
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.3194-3205
-
Anahtar Kelimeler:
Hypericum, LC-MS, MS method validation, Fatty acid, Essential oil, Biological activities, IN-VITRO, HYPERICUM-LYSIMACHIOIDES, ANTIOXIDANT, TURKEY, TYROSINASE, DROSANTHE, EXTRACTS
-
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet