İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Combined effects of protein based edible...
Combined effects of protein based edible film coatings and vacuum packaging on the quality of fresh sea bass fillets.FLEISCHWIRTSCHAFT International , 8, 61-68,
Erkan N.
,
Dursun S.
,
Ulusoy Ş.
,
Akçay S.
,
Yeşiltaş M.
Diğer, ss.61-68, 2013
Yayın Türü:
Diğer Yayınlar / Diğer
Basım Tarihi:
2013
Sayfa Sayıları:
ss.61-68
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet