Gıda Olarak Tüketilen Deniz Ürünlerindeki Polisiklik Aromatik Hidrokarbonların (PAH) İnsan Sağlığı Üzerine Potansiyel Etkileri


BALCIOĞLU E. B.

MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER, Doç. Dr. Gülden BAŞYİĞİT KILIÇ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇİFÇİ, Dr. Öğr. Üyesi Altan YILMAZ, Editör, Gece Açık Akademi Yayınları, Ankara, ss.21-33, 2019

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2019
  • Yayınevi: Gece Açık Akademi Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.21-33
  • Editörler: Doç. Dr. Gülden BAŞYİĞİT KILIÇ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇİFÇİ, Dr. Öğr. Üyesi Altan YILMAZ, Editör
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Evet