AN INVESTIGATION OF THE ACE INHIBITORY ACTIVITY, ANTIOXIDANT CAPACITY, AND PHYTOCHEMICAL CONSTITUENTS OF POLAR AND NON-POLAR EXTRACTS OF ZIZIPHUS JUJUBA FRUIT: STATISTICAL SCREENING THE MAIN COMPONENTS RESPONSIBLE FOR BIOACTIVITY


Fındık B., Yıldız H., Yiğitkan S., Köseoğlu Yılmaz P., Ertaş A.

The Journal of Food (Gıda), cilt.49, sa.3, ss.554-566, 2024 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 49 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2024
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd24028
  • Dergi Adı: The Journal of Food (Gıda)
  • Derginin Tarandığı İndeksler: CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts
  • Sayfa Sayıları: ss.554-566
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Evet