Sütlü Çikolata Üretiminde Uygulanan Teknolojik İşlemlerin Mikrobiyolojik Kaliteye Etkisi Üzerine Araştırmalar
ÇETİN Ö., NAZLI B.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.21, ss.469-483, 1995 (Scopus)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
21
-
Basım Tarihi:
1995
-
Dergi Adı:
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus, CAB Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
-
Sayfa Sayıları:
ss.469-483
-
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Hayır