Sütlü Çikolata Üretiminde Uygulanan Teknolojik İşlemlerin Mikrobiyolojik Kaliteye Etkisi Üzerine Araştırmalar


ÇETİN Ö., NAZLI B.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.21, ss.469-483, 1995 (Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Derleme
  • Cilt numarası: 21
  • Basım Tarihi: 1995
  • Dergi Adı: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DERGİSİ
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Scopus, CAB Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.469-483
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Hayır