Increasing the quality of cold-stored ­Atlantic Salmon (Salmo salar Linnaeus, 1758) via ­single and combined use of ­natural ­preservatives: chitosan, nisin and garlic ­essential oil


Tosun Ş. Y., Mol S., Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., Doğruyol H.

ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE, cilt.73, sa.3, ss.86-92, 2022 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 73 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2022
  • Doi Numarası: 10.2376/0003-925x-73-86
  • Dergi Adı: ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, PASCAL, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.86-92
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Evet