İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Fatty Acid Composition and Cholesterol C...
Fatty Acid Composition and Cholesterol Content of Mussel and Shrimp Consumed in Turkey
Atıf İçin Kopyala
S S.
,
IMRE S.
Turkish J. Marine Sciences, cilt.3, ss.179-189, 1997 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
3
Basım Tarihi:
1997
Dergi Adı:
Turkish J. Marine Sciences
Sayfa Sayıları:
ss.179-189
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet