İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiye...
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
MOL TOKAY S.
,
varlık c.
Aydın Gastronomy, cilt.3, sa.2, ss.65-74, 2019 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
3
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2019
Dergi Adı:
Aydın Gastronomy
Sayfa Sayıları:
ss.65-74
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet