Increasing the quality of cold-stored Atlantic Salmon (Salmo salar Linnaeus, 1758) via single and combined use of natural preservatives: chitosan, nisin and garlic essential oil
Atıf İçin Kopyala
Tosun Ş. Y., Mol S., Üçok Alakavuk D., Ulusoy Ş., Doğruyol H.
ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE, cilt.73, sa.3, ss.86-92, 2022 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
73
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.2376/0003-925x-73-86
-
Dergi Adı:
ARCHIV FÜR LEBENSMITTELHYGIENE
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, PASCAL, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.86-92
-
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Evet