İstanbul’da tüketime sunulan bazı ızgara tipi gıdalar ile salata ve mezelerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi


Hampikyan H., Ulusoy B. H., BİNGÖL E. B., ÇOLAK H., Akhan M.

TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ, cilt.38, sa.2, ss.87-94, 2008 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 38 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2008
  • Dergi Adı: TÜRK MİKROBİYOLOJİ CEMİYETİ DERGİSİ
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.87-94
  • İstanbul Üniversitesi Adresli: Evet