İstanbul Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Yayınlar
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme...
Su Ürünlerinin Vitamin İçeriği ve İşleme Teknolojilerinin Vitamin Kaybına Etkisi
ÖZDEN Ö.
Dünya Gıda Dergisi, cilt.6, sa.5, ss.69-73, 2000 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
6
Sayı:
5
Basım Tarihi:
2000
Dergi Adı:
Dünya Gıda Dergisi
Sayfa Sayıları:
ss.69-73
İstanbul Üniversitesi Adresli:
Hayır