Mühendislik, multidisipliner mühendislik için genel veya disiplinlerarası yaklaşımı olan kaynakları kapsar. İlgili konular mühendislik, mühendislik eğitimi, güvenilirlik çalışmaları ve ses mühendisliği bilgisayar bilimi ve matematik içerir.
Gıda Bilimi ve Teknolojisi, gıda katkı maddeleri ve kirletici maddeler, gıda kimyası ve biyokimyası, et bilimi, gıda mikrobiyolojisi ve teknolojisi, süt bilimi, gıda mühendisliği ve işleme, tahıl bilimi, demleme ve gıda kalitesi ve güvenliği gibi gıda araştırma ve üretiminin çeşitli yönleriyle ilgili kaynakları kapsar.
Beslenme ve Diyetetik, genel beslenme, beslenme ve metabolizma, beslenme bilimi, klinik beslenme, vitamin araştırmaları ve beslenme biyokimyası gibi beslenmenin birçok yönüyle ilgili kaynakları kapsar. Diyetetik, beslenme ilkelerinin uygulanması da bu kategoride yer almaktadır.