Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (Age), Bitki ve Hayvan Bilimleri, Tarım Bilimleri, Balıkçılık, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Mühendislik Çok Disiplinli
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Toksikolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Biyoteknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama

Yayınlardaki İsimler: İdil CAN, CAN TUNÇELLİ İdil
Metrikler

Yayın

49

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

17

Atıf (WoS)

68

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

77

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

119

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

15

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
idilcan@istanbul.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.istanbul.edu.tr/idilcan
Ofis
2.kat/ SB209
Posta Adresi
Kalenderhane Mahallesi Onaltı Mart Şehitleri Caddesi, No: 2, P.K: 34134, Vezneciler, Fatih/İstanbul