Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Kimyası, Gıda Biyokimyası, Gıda Biyoteknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)

Yayınlardaki İsimler: İdil CAN, CAN TUNÇELLİ İdil

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

10

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
idilcan@istanbul.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.istanbul.edu.tr/idilcan
Ofis
2.kat/ SB209
Posta Adresi
Kalenderhane Mahallesi Onaltı Mart Şehitleri Caddesi, No: 2, P.K: 34134, Vezneciler, Fatih/İstanbul