Kurum Bilgileri:
Su Bilimleri Fakültesi, Balıkçılık Ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Bölümü, Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Araştırma Alanları:
Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Kimyası, Gıda Biyokimyası, Gıda Biyoteknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Yayınlardaki İsimler:
İdil CAN, CAN TUNÇELLİ İdil
Metrikler
İletişim
- E-posta
- idilcan@istanbul.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.istanbul.edu.tr/idilcan
- Ofis
- 2.kat/ SB209
- Posta Adresi
- Kalenderhane Mahallesi Onaltı Mart Şehitleri Caddesi, No: 2, P.K: 34134, Vezneciler, Fatih/İstanbul